Assist-Trend Észak Kft.
A magyar higiéniai szolgáltató
Assist-Trend Észak Kft.
A magyar higiéniai szolgáltató

Az Assist-Trend Észak Kft. 2001 évben kezdte meg működését még AL és Társa Bt. néven, mint a Forest-Papír Kft hivatalos márkaképviselete. Első időkben slepptúrás értékesítéssel háztartási papír termékeket kínáltunk partnereinknek, majd az igények megfelelően bővítettük termékválasztékunkat.

A cég 2006. évtől Assist-Trend Észak Kft. néven folytatja tevékenységét, már üzletkötői rendelések kiszállításával. Ebben az évben bővült a termék választékunk és a termékeinkhez kapcsolódó új szolgáltatásainkkal támogattuk partnereinket. Hivatalos márkaképviseletként kizárólagos értékesítői lettünk a Forest-Papír Kft-nek és az Assist-Trend Kft-nek Borsod, Heves, Nógrád és Pest megye kisebb északi területein.

Jelenleg egy 1400 m2-es raktárból 3 teherautóval szolgáljuk ki partnereinket.  A Forest-Papír Kft. papír termékei mellett saját márkás (Trend-Quality) és professzionális (SUTTER) vegyi termékeket, műanyag termékeket, takarítási eszközöket (Vileda, Kefa, Fix-Net), damaszt hatású (Duni) termékeket, szemetes zsákokat és szinte minden a takarítási higiéniához kapcsolódó terméket tudunk szállítani ügyfeleinknek. Rendeléseket területileg illetékes üzletkötőink, kollégáink veszik fel, de természetesen közvetlenül is elérhetnek minket.

Partnereink köre nagyon széles, hiszen a büféktől az öt csillagos szállodáig, az iskolától az ipari parkokig, önkormányzatokig mindenhol használják termékeinket, igénybe veszik szolgáltatásainkat.

Vegyszer- és papír adagolóinkat térítésmentesen vagy nagyon kedvező áron tudjuk biztosítani termékeinkhez, hiszen közös érdekünk a gazdaságos felhasználási környezet biztosítása.

Szolgáltatásaink:            

- higiéniai terv készítés,
- adagolók biztosítása szervizelése,
- higiéniai szaktanácsadás,
- személyzet higiéniai oktatása,
- ingyenes kiszállítás 24-48 órán belül,
- az engedélyeztetési folyamatokhoz kapcsolódó vegyszer dokumentációk biztosítása.

Az elmúlt években támogatást tudtunk nyújtani a miskolci vízilabda, jégkorong, kerékpár, futó és autó sport egyesületeinek így próbáltunk hozzá járulni a gyerekek egészséges fejlődéséhez és a sportélet fejlesztéséhez.

Legyen Ön is partnerünk, látogasson el hozzánk személyesen vagy az internet segítségével!

                                           

                                                                          Nagy András ügyvezető